Prosjektoppfølging

BAS ONLINE

PROSJEKT OG ORDRE

PROSJEKT OG ORDREHÅNDTERING

 

BAS prosjektliste

Prosjekter med hundrevis av oppgaver, er enkle å ha oversikt over i BAS prosjekt

 

 

Skal du på befaring, oppretter du en oppgave i BAS prosjekt, og gir den kategori befaring. Alle dokumenter du legger til i denne fasen merkes med befaring.

 

Etter befaringen endrer du kategori til f.eks tilbud, og du legger inn tilbudsdokumenter og kalkyler i den samme oppgaven. Kanskje du vil la kunden få se tilbudet og litt informasjon, så kan du enkelt legge til kundekontakter og definere hvilke dokumenter som er synlig for dem. Dokumentene merkes med tilbud, slik at du alltid finner igjen disse.

 

Hvis tilbudet aksepteres, kan du endre kategori til ordre eller prosjekt. Koble til ansatte, og la de dokumentere arbeidet med BAS Worker appen fra sin mobiltelefon. De kan legge til bilder direkte med kameraet i mobiltelefonen.

Du kan lage en dynamisk fremdriftsplan som blir liggende på prosjektet hele veien. Denne kan opprettes fra befaringsfasen om det er ønskelig. Legg til og endre informasjonen underveis.

 

La kunden ha innsyn i prosessen, og bruk systemet for kommunikasjon. Ingen beskjeder går tapt med det enkle meldingssystemet som automatisk oppdaterer alle personene som er tilknyttet prosjektet.

 

Hvis du benytter deg av innleie av arbeidskraft, eller en 3.part for deler av arbeidet, kan disse også delta i dokumenteringen og meldingsflyten. Krev komplett dokumentasjon rett inn i prosjektet før du betaler for utført oppdrag.

 

Alle dokumenter, beskrivelser og meldinger lagres på den aktuelle jobben. Du vil enkelt kunne se alt fra befaring til sluttdokumentasjon

 

BAS ONLINE

KONTAKT OSS

Bjørnstadmyra 7

1712 Grålum

kontakt@basonline.no